De-Utrechtse-Voetbalschool-Prive-training-03

Privé training voor kinderen vanaf 4 jaar

Ontwikkel jezelf met privé trainingen

Naast de (reguliere) techniektrainingen is het bij De Utrechtse Voetbalschool ook mogelijk om individuele training te krijgen. Na een introductiegesprek met de speler/ouder(s) wordt de training op maat gemaakt, zodat er op specifieke onderdelen getraind kan worden. Hierbij kan je denken aan het verbeteren van de traptechniek, passeren van een tegenstander, verdedigen van de bal, opendraaien of bijvoorbeeld het controleren van de bal.

Tijdens deze trainingen is het mogelijk om je mindere punten te trainen, maar is het ook mogelijk om juist je sterke punten verder te ontwikkelen. Deze trainingen worden 1 op 1 afgewerkt, waardoor de focus volledig op jou ligt. Alle bewegingen moeten uiteindelijk in de wedstrijd toegepast worden, dus daar werken we geleidelijk naar toe.

Gedurende deze trainingen sta je alleen met een trainer op veld, waardoor je in een korte periode veel ballen kunt raken. Daarnaast zijn er veel coachmomenten, waardoor je in een korte periode snel vooruitgang kunt boeken. Het is belangrijk om verschillende oefeningen te herhalen, waardoor het een herkenbaar moment gaat worden.
De-Utrechtse-Voetbalschool-Prive-training-04

Inschrijven voor privé training(en)

Stap 1 van 8

Inschrijven voor privé training(en)

Stap 1 van 8