Techniektraining UVS – Lespakket 2

By 29 oktober 2018Nieuws
De Utrechtse Voetbalschool - Teamfoto DOSC

Over 2 weken gaat het tweede lespakket van de techniektrainingen bij DOSC (15 november) en FC De Bilt (16 november) van start. Deze trainingen zijn er voor jongens en meisjes tussen de 5 en 12 jaar en zijn een aanvulling op de regulier voetbaltraining(en) en speciaal gericht op de ontwikkeling van het individu.

Deze trainingen worden gegeven door (gecertificeerde) voetbaltrainers, die al jaren ervaring hebben met het geven van trainingen aan de jongste jeugd. Deze techniektrainingen worden gegeven op donderdagmiddag van 16:45 – 18:00 uur bij DOSC in Den Dolder en op vrijdagmiddag van 17:00 – 18:15 uur bij FC De Bilt.

De Utrechtse Voetbalschool werkt met lespakketten (drie lespakketten van tien lessen). De kosten van het eerste lespakket van tien weken zijn €135,00. In deze prijs zit een tenue van de UVS (shirt, broekje en sokken). Het is verplicht om dit tenue aan te schaffen, zodat wij met zijn allen in hetzelfde tenue trainen. Wanneer je al in het bezit bent van ons tenue, dan betaal je €100,00.